Es posa en marxa la primera festa sobre el món del vi a Terres de l’Ebre, un projecte realitzat en un entorn privilegiat com és El Castell d’Amposta, amb unes vistes al riu Ebre i al Pont penjant realment espectaculars.

Com és sabut, les Terres de l’Ebre, i en particular Amposta, són un centre neuràlgic en el món gastronòmic dins de la província de Tarragona. Sense ser una zona productora de vi en l’actualitat, la proximitat geogràfica amb demarcacions on el vi és poc menys que una religió i la seva situació d’enclau turístic fan de la vila d’Amposta un lloc ideal per a celebrar aquesta festa.

“Pretenem que aquesta “I Festa del Vi Català a lavora del Riu” sigui, com diu el seu títol, una festa, on la gent de les nostres terres pugui acostar-se al món del vi d’una manera festiva i alegre”, han dit els organitzadors
TAMBE HI SERA BODEGA PINORD