Starbucks, la famosa cadena nord-americana de cafeteries planeja oferir vi i cervesa en alguns dels seus establiments de Chicago amb la intenció d’atraure més clients durant les hores posteriors a la feina. A més, la multinacional té intenció també d’oferir espectacles en viu i una major varietat de plats salats als seus locals. El nou projecte de Starbucks estarà en marxa a finals de 2012, segons informa The Daily Mail.

La cadena de cafeteries no té la idea d’establir aquest sistema en tots els seus locals, ni de moment en els Starbucks d’Europa. No és la primera vegada que Starbucks aposta per la venda d’alcohol als Estats Units. En l’actualitat, sis establiments de la companyia a la costa nord-oest dels Estats Units inclouen, a la seva carta, begudes alcohòliques. La major part de les vendes de Starbucks es concentren durant les primeres hores del dia. En canvi, l’afluència de públic tendeix a baixar notablement durant les últimes de la tarda.

L’empresa argumenta que s’afegiran plats senzills i, el vi i la cervesa, només s’oferirà en horaris vespertins. Starbucks explica que després del treball els seus clients es podran relaxar o descansar de la jornada laboral prenent un cafè o una copa de vi, d’aquesta manera també els menors d’edat podran compartir un berenar o sopar en el mateix lloc.

Tot dependrà de quin vi ofereixin als seus clients… això no ho han explicat.