Pinord va realitzar fa uns dies un curs de cata de vins a al Centre Cívic Palaudaries de Llíçà d´Amunt, una classe que va ser impartida pel nostre Director Comercial,  Josep Fleitas que també va explicar l’elaboració dels vins negres i de les seves particularitats tan a l’hora de prendre’ls i distingir-los com de maridar-los amb els plats i menús que preparem.

La quinzena d’assistents al curs van poder degustar i catar els nostres vins negres de les diferents Denominacions d’Origen que Pinord té actualment: Gaudiana (D.O. Catalunya), Clos de Torribas Criança (D.O. Penedès), Clos de Torribas Reserva (D.O. Penedès), Chateldon Reserva (D.O. Penedès), Gran Logrado Criança (D.O.C. Rioja), Vaquos Criança (D.O. Ribera del Duero).  No cal dir que fou un èxit i que ¡tots els  participants van aprovar amb nota!