El passat dissabte 10 de març Pinord va col·laborar en un curs de cuina organitzat per l’Institut Cervantes de Milà i el restaurant Sabor catalán ubicat en aquesta ciutat italiana.

La reconeguda cuinera espanyola Rita Cifuentes va realitzar un magnífic show cooking per a tots els alumnes allí presents dels plats típics espanyols.Tots ells van col·laborar després en l’elaboració dels plats i, alhora  van cuidar molt la presentació d’aquests ja que Rita Cifuentes és, a més, estilista de l’alimentació, és a dir, cuida molt la presentació de cada plat.

Per maridar tots aquests plats, Cifuentes va comptar amb la col·laboració de Pinord, en especial dels seus vins d’agulla com el Reynal Blanc i Rosat i el Moscato Mediterraneo, d’agulla també i de molt baixa graduació alcohòlica. Fins la pròxima cita, repetirem!