Els vins ecològics de PINORD han estat guardonats amb:

UNA MEDALLA GRAN OR,

UNA D’OR, DUES DE PLATA

I UN DIPLOMA

El jurat de l’INTERNATIONAL ORGANIC WINE AWARD 2013, una de les competicions internacionals més prestigioses del món, ha reconegut 5 dels nostres vins amb premis –incloent la distinció TOP GOLD-. Cal destacar el vi +Natura negre 2010, guardonat amb la medalla Top Gold Medal, que ha obtingut 98 punts.

 Els altres vins premiats han estat el Diorama Chardonnay 2012 amb una medalla d’or, el Clos de Torribas Rosat 2012, el cava +Natura Brut amb una medalla de plata i el +Natura Blanc Xarel·lo ha estat reconegut amb un diploma.

 Aquests premis han estat un reconeixement a l’aposta pel treball ecològic que Bodegues Pinord desenvolupa des de fa 20 anys elaborant vins d’alta qualitat amb una filosofia de respecte per la natura i l’ésser humà, i ens animen a continuar per aquest camí amb renovades il·lusions.

Una vegada més, el celler es manté entre els més premiats d’Europa.