Bodegues Pinord figura entre les 100 millors bodegues del món l’any 2013, al rànquing elaborat per la revista Wine & Spirits amb motiu de la celebració del desè aniversari dels seus premis Top 100 Tasting Event.

Es tracta del reconeixent més alt que atorga a revista, premiant els mèrits dels cellers els vins dels quals han obtingut les millors qualificacions, segons els experts i crítics de la revista, als tastos que s’han realitzat en el decurs de l’any.

El 2013 W&S ha realitzat tastos a cegues de milers de vins seleccionats entre els més destacats de les regions vinícoles del món.

El 15 d’octubre tindrà lloc a San Francisco l’acte de presentació dels cellers seleccionats entre els Top 100 Tasting, en el qual Pinord participarà oferint tasts de dos dels vins que Bodegues Pinord elabora al seu celler dela DOQ Priorat.Han rebut molt bones qualificacions per part de la revista:

Clos del Mas 2008, valorat amb 93/100 punts, i

Clos del Músic 2008, amb 92/100 punts.

Ambdós vins s’elaboren a partir d’agricultura ecològica i biodinàmica a la finca Mas Blanc, propietat de Bodegues Pinord, al cor del Priorat.