Coincidint amb la celebració de la fira Vinum Nature de vins i caves ecològics que ha tingut lloc a Barcelona el 27 de març, la GUIA VN 2014 ha donat a conèixer les puntuacions aconseguides pels més de 650 vins que s’inclouen en ella.

El BALCONS 2007, elaborat per PINORD en la seva finca Ecològica i Biodinàmica Mas Blanc, en el Priorat, ha estat premiat amb la qualificació GOLDEN LEAF en la categoria de Negres de Criança, reconeixement més alt que té el concurs.

Així mateix, altres tres vins presentats per PINORD han estat qualificats en la Guia com a vins excel·lents, i han rebut el distintiu FULLA DAURADA :

  •  +7, un altre dels negres elaborats per PINORD en el Priorat
  • +NATURA , Blanco Ecològic de la D.O. Penedès
  • DIORAMA CHARDONNAY, varietal ecològic, de la D.O. Penedès.

Durant l’acte de lliurament dels premis, Mireia Tetas, en representació de Cellers Pinord, va realitzar una presentació del vi premiat , oferint a continuació una degustació dels seus vins en el showroom organitzat per Vinum Nature.

Amb aquests premis, PINORD continua collint un important reconeixement a la política de reconversió de les seves vinyes al cultiu ecològic, i consolida al Celler com un dels més premiats del món.